Bel ons nu!

Spray Tanning

Spray tanning is een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen. In Nederland en België is dit fenomeen relatief nieuw. Het is het grote alternatief ten opzichte van de (zon)nebank. Wij maken gebruik van het merk Marc Inbane (voor thuis).

Korte uitleg spray tanning:

Met een speciaal ontwikkelt spray tanning apparaat wordt een DHA tanningvloeistof op de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine huid.

Is spraytanning voor iedereen geschikt?

Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt airbrush tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 6 tot 7 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op.

Wordt ik niet oranje of krijg ik geen vlekken?

Met de producten van tegenwoordig wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de wiite huid wordt een ander percentage gebruikt dan voor de gekleurde huidtypen.

Meer informatie? Neem contact op met Zonnestudio Spring!

Video

Klik hier om de video af te spelen

Prijslijst Spray Tanning

Spray Tanning

Spray tan 200ml Marc Inbane

€ 39,95

Spray tan travel kit Marc Inbane
(toilettas,brush,spray flacon)

€ 39,95

Handschoen Marc Inbane

€ 9,95

Spray Tanning heel lichaam

€ 25

Spray Tanning gedeelte

€ 20