Bel ons nu!

Fruitzuur peelings van Chloe&Co

 De eerste met een lijn van Peelings 100% biologisch & Parabenen vrij

PROFESIONELE BEHANDELING VOOR ELK HUIDPROBLEEM

ACNE & ROSACEA HUIDEN

HUIDVERSTEVIGING & VERBETERING

PHOTO-AGING & VERZORGING

REGENEREREND & DEPIGMENTATIE

Chloe&Co is de eerste welke met een lijn peelings is gekomen welke specifiek voor een huidprobleem zijn. Het concept staat voor een unieke gerichtere diepere werking per behandeling. Hierdoor behaal je hogere resultaten per behandeling dan een algemene peeling welke ingezet moet worden om elk huidprobleem aan te pakken en dus minder doeltreffend is. Chloe&Co is daarom de eerste met een lijn van Medische Peelings welke inzetbaar zijn voor elk huidprobleem op 100% biologische basis.

 

Chloe&Co is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos. Er kan een iets prikkelend gevoel optreden tijdens de behandeling. De peeling blijft tussen de 1 minuut en de 6 minuten op de huid liggen. Dit is afhankelijk van de specialiste welke u behandelt. Tijdens de peeling zal de specialiste uw huid goed blijven bekijken. Treedt er Frosting op (witte plekjes) dan zal de specialiste dit neutraliseren. De Peeling zal de specialiste hierna geheel neutraliseren.

 

HOOGWAARDIGE WERKSTOFFEN INBRENGEN:

Chloe&Co heeft hoogwaardige werkstoffen ontwikkeld welke specifiek aansluiten op de gekozen Peeling. Het beste huidresultaat wordt verkregen met de juiste behandeling maar ook door de huid met de juiste werkstoffen te voeden na de behandeling. Het behandel resultaat zal hierdoor nog meer verhoogt worden. Dit doen we onder andere met zeer hoogwaardige werkstoffen verwerkt in een medisch ampul. Van dit ampul kan een cocktail gemaakt worden. Uw specialiste zal de cocktail voor u samenstellen op behoefte van hoogwaardige werkstoffen welke uw huid nodig heeft.

 

U ziet er juist direct na de behandeling op zijn mooist uit!

Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!

 De Peelings zijn geschikt voor ALLE huidtypen,

Dus ook voor de zeer gevoelige huiden.

 

Afhankelijk van de conditie van uw huid wordt er een behandelplan opgesteld.

Chloe&Co is voor de directe huidverbetering van buitenaf (direct zichtbaar) maar ook van binnenuit. De behaalde behandelresultaten werken dus door. U komt hierna in kuurverband bij uw specialiste terug. Bij de behaalde resultaten adviseren wij om dit minimaal eens per 3 maanden bij te houden.

 

Maak direct een afspraak bij Beauty Salon Spring!