Bel ons nu!

Dermalogica

Dermalogica is één van de professionele gezichtsverzorging merken die bij Spring verkrijgbaar is. Het merk focust zich op huidverbetering en streeft naar een zo gezond en mooi mogelijke huid voor iedereen. De aandacht is niet gericht op mooie verpakkingen, maar op het uitdenken van nieuwe, effectieve formules en het leveren van resultaat. Ervaar zelf wat de nummer één keuze van professionals kan betekenen voor jouw huid. Maak kennis met Dermalogica en ervaar jouw gezondste huid ooit. Je zal begrijpen waarom schoonheidsspecialisten wereldwijd voor Dermalogica kiezen! Wanneer deze intensieve verzorging in aanraking komt met de huid, gebeurt er iets speciaals. Een mooie, gezonde huid krijgt ineens een hele andere betekenis. Al jarenlang streeft dit merk naar een gezonde huid voor iedereen en dus ook voor elk huidtype. Wat maakt dit merk nou anders dan andere merken? Alle tijd en kennis wordt gestopt in het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die ervoor zorgen dat jouw huid optimaal verzorgd en gehydrateerd wordt.

Het ontstaan van Dermalogica

Dermalogica is in 1986 opgericht door Jane Wurwand, maar is eigenlijk al ontstaan in 1983. Jane kwam tot de ontdekking dat er geen vervolgopleidingen waren voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Ze wilde de kennis van schoonheidsspecialisten vergroten om zo meer respect en waardering te krijgen van consumenten en om een betere concurrentiepositie te behalen. Daarom startte ze een opleidingsschool in Californië (Amerika), het International Dermal Institute (IDI). Inmiddels heeft het IDI ruim 40 vestigingen over de hele wereld en wordt het gezien als de top van de vervolgopleidingen voor schoonheidsspecialisten.

Hoogwaardige producten

Jane Wurwand kwam er al snel achter dat er geen producten op de markt waren die volledig gericht waren op een gezonde huid. Daarom startte ze met het ontwikkelen van haar eigen producten en bracht ze in 1986 Dermalogica op de markt. Haar visie was duidelijk: producten die de huid verbeteren en gezond maken. Daarnaast vond ze dat de producten alleen verkocht mochten worden door gediplomeerde schoonheidsspecialisten, die hun vervolgopleiding bij het IDI hadden gevolgd. Daarmee introduceerde Jane Wurwand een nieuw element in de branche: de gespecialiseerde kennis van de professionele huidexpert.

Een gezonde en mooie huid voor iedereen

Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt. Een gezonde huid begint bij het gebruiken van hoogwaardige ingrediënten. De producten van Dermalogica bevatten geen gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, gedenatureerde alcohol, synthetische kleurstoffen en parfum. Deze stoffen kunnen de huid irriteren, verstoppen en uitdrogen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. Dat bewijs wordt geleverd door het eigen onderzoeksinstituut (IDI), en door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten die wereldwijd kiezen voor Dermalogica, ook voor hun eigen huid.

Dermalogica garandeert:

 • 100% parfumvrij
 • 100% alcoholvrij*
 • 100% dierproefvrij
 • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen
 • Symbiose van natuurlijke en biosynthetische werkstoffen
 • Slimme productverpakkingen**
 • Pionier op het gebied van ingrediëntentechnologie

*Vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol.

**De producten worden uitsluitend verpakt in tubes of pompsystemen.

Voor elk huidtype biedt Dermalogica de juiste behandeling!

 • Dermalogica Skin Health: deze basislijn is geschikt voor de vette, gevoelige en droge huid. Eén van de toppers uit deze lijn is de Special Cleansing Gel.
 • Dermalogica Clear Start: deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van onzuiverheden bij jonge mensen. De formules zijn mild voor de huid om uitdroging te voorkomen. Speciaal geschikt voor mensen met acne. Eén van de bestsellers uit deze lijn is de Clear Start Breakout Clearing Overnight Treatment.
 • Dermalogica AGE Smart: met deze lijn pak je de veroorzakers van huidveroudering aan. Door het gebruik van deze producten krijg je een strakkere, stevigere en gezondere huid. Uit deze lijn is de Daily Superfoliant zeer populair!
 • Dermalogica UltraCalming: deze producten bieden dé oplossing voor een gevoelige huid. De speciaal ontwikkelde formules verzachten en kalmeren de huid. Roodheid en irritaties worden verminderd. Tevens versterkt het de huidbarrière om gevoeligheid tegen te gaan. Probeer bijvoorbeeld eens de UltraCalming Barrier Repair Crème.
 • Dermalogica MediBac Clearing: deze lijn richt zich specifiek op volwassenen met acne en/of een vette huid. Het bestrijdt onzuiverheden waardoor ontstekingen onderdrukt worden. Houd puistjes en andere onzuiverheden onder controle met de Overnight Clearing Gel.
 • Dermalogica Daylight Defense System: speciaal voor de zongenieters heeft dit merk een lijn ontwikkeld die de huid optimale zonbescherming en verzorging aanbiedt. Deze producten beschermen, kalmeren en herstellen de huid tijdens en na blootstelling aan de zon. Eén absolute favoriet van ons is de After Sun Repair Crème!