Bel ons nu!

Bindweefsel massage gezicht

De effecten van bindweefselmassage gezicht 

Een bindweefselmassage zorgt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling
Let op! Bij aankoop van een kuur van bindweefsel massage geven wij geen geld terug, de kuur is een jaar geldig. 

Hoe werkt bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos. 

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Een bindweefselmassage is een goede manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt je doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is zeer geschikt om de verslapte huid, een slecht doorbloede huid of een verouderde huid met rimpels te verbeteren. Door de stevige massage in het gezicht wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Hierdoor is de huid beter doorbloed en beter in staat voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

 

Maak direct een afspraak bij Beautysalon Spring!